Honor V20 gelanceerd in China

China launch van de Honor V20

China loopt altijd iets voor op europa wbt launches van nieuwe telefoons van Honor.
Zo is vanmorgen de Honor V20 gelanceerd in China.
De Honor V20 heeft een 6,4 inch scherm gekregen met een gat van 4,5 mm voor de 25 Megapixel selfie camera!
De concurrentie op dit moment hebben een 6mm gat in het scherm.

De Honor V20, zoals we eerder melde heeft een Kirin 980-chip. Met 6 of 8GB RAM en 128 of 256GB intern geheugen. In vergelijking met de vorige generatie zijn de CPU-prestaties met 75% toegenomen en de GPU-prestaties met 46%. Er is ook een ingebouwde 4000mAh-batterij, die een supersnelle lading van 4,5V5A ondersteunt.
Een van de opmerkelijke kenmerken van de Honor V20 is het gebruik van THE NINE vloeibare koeltechnologie, zoals ze dat noemen, dit zal het toestel beter doen koelen.

Verder heeft het toestel ook een WALN-ontwerp.
Zeg maar een derde Wi-Fi-antenne onder de knop Volume omlaag aan de rechterkant van het apparaat, zodat u een betere ontvangst krijgt terwijl u het apparaat in liggende modus gebruikt. Of we zullen merken dat het ontvangst dan beter is dat is maar de vraag.
De andere antennes bevinden zich aan de achterkant van de telefoon onder het glas.

De camera

Zoals we al eerder schreven heeft de selfie camera een 25megapixel camera.
Aan de achterkant wordt gebruik gemaakt van de 48-megapixel IMX 586-sensor van Sony met een pixelgrootte van 1/2-inch. Deze camera ondersteunt ook de vierde generatie dual-channel ISP, dual-brain NPU en AIS handheld super night scene.

Verdere specs

De Honor V20 bezit nog steeds een 3,5mm aansluiting voor de koptelefoon, want daar is nog steeds veel vraag naar volgens honor.

De rest van de geweldige functies van de Honor V20 omvat de GPU Turbo 2.0, ‘cloudcomputers’ die de telefoon in een Windows 10-computer kunnen veranderen, en GPU Cloud die van de handset een supergame console maakt. De Honor V20 ondersteunt AI dual-frequency GPS en maakt gebruik van de zelfontwikkelde HI 1103 GPS-chip voor een nauwkeurigere positionering. Het wordt geleverd met de YOYO-stem assistent, want natuurlijk niet gebruikt wordt in Nederland.

Qua kleuren en looks heeft de Honor V20 ook iets speciaals.
In de achterkant staat een V vorm look.

De kleuren die in China beschikbaar zijn Charm Sea Blue, Charm Red en Magic Night Black-kleurvarianten. Daarnaast heeft Honor ook samengewerkt met het Italiaanse modemerk MOSCHINO om de aangepaste versie van dit toestel te lanceren, namelijk de Honor V20 MOSCHINO. De laatste heeft twee kleurenopties van Phantom Blue en Phantom Red. Het heeft een speciaal dubbellaags diafragma-ontwerp en exclusief teddybeer-achtergrond.
Deze variant biedt 8 GB RAM en 256 GB opslag voor 3.999 yuan (~ €508).

De standaard Honor View 20 lanceert op 26 december in Chinese markten, beginnend bij 2.999 yuan (~ € 381) voor het 6GB 128GB-model en 3.499 yuan (~ €444) voor de 8GB / 128GB-variant.

Een wereldwijde lancering is gepland voor 21 januari 2019 in Parijs, en we kunnen dan verwachten dat de europese prijzen bekend worden gemaakt en wanneer de Honor V20 beschikbaar is voor ons!

Bron: gizchina, AndroidAuthority

 

 

%d bloggers liken dit: