Honor V8 aangekondigd.

Via een mede Honor liefhebber uit Duitsland kregen wij vanmorgen een link toegezonden van de live-stream die rond het middaguur begon over de aankondiging van de Honor V8.

Het koste wel even de nodige moeite om deze te volgen daar het werd uitgezonden via “Youku”, een Chinese variant van You-tube.

Maar via een omweg heeft onze techneut Thom Knepper toch een redelijke stream tot stand weten te brengen.

En natuurlijk was de uitzending in het Chinees, wat wel een uitdaging was om er iets uit wijs te worden. Het eerste wat ons opviel was dat de Honor V8 niet in de gebruikelijke blauwe doos verpakt zat maar in een soort van VR bril die waarschijnlijk ook als VR bril gedragen kan worden.

Wat kunnen we verwachten?

Het meeste wisten we natuurlijk al, maar hieronder nog even de belangrijkste punten….

De Honor V8 is 5,7 inch groot en heeft een metalen behuizing. Op de achter kant een vingerafdruk scanner. En zal in twee varianten te verkrijgen zijn namelijk een 32gb en een 64gb variant.

Deze laatste zal beschikken over een QHD scherm en een Kirin 950 chipset met 4gb of RAM. Aan de achterzijde zien we twee 12-megapixel camera’s met laserautofocus en aan de front zijde een 8 megapixel selfie camera.

I

En waar we ook erg blij mee zijn! is dat de Honor V8 over NFC beschikt die we ook op de Honor 6plus zagen maar niet op de Honor 7.

Verder zal er bluetooth 4.2 en USB-C poort aanwezig zijn en is er ruimte voor twee simkaarten en een sd-kaart tot 128gb. En met een 3500 mAh batterij gaan wij de hele dag gemakkelijk door komen. Officieel hebben wij nog geen bevestiging van Honor Nederland gekregen dat de Honor V8 ook naar Europa zal komen. Mocht dat wel het geval zijn kunnen we verwachten dat wij voor de 32gb versie 320 euro en voor de 64gb 380 euro zullen gaan betalen.

 

 

Heb jij belangstelling voor de Honor V8! En zou je willen dat deze ook naar Nederland komt? Laat eens een reactie hieronder achter.

#TeamHonorNL

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Honor V8 aangekondigd.

 • 10 mei '16 om 21:59
  Permalink

  Tuurlijk! Take my money, honor!
  Forthebrave

 • 15 juli '16 om 14:03
  Permalink

  Is er al meer bekend of de V8 in Nederland komt?

  • 25 juli '16 om 13:13
   Permalink

   Tot nu toe niet, maar volgens een aantal bronnen gaat dit jammer genoeg niet gebeuren.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: