Honor V9 is in aantocht

Honor heeft gister in China een heel mooi nieuw toestel aangekondigd. De Honor V9 is in aantocht! Dit gaat natuurlijk het vervolg model van de Honor V9 worden maar met wat extra hoge specificaties. Dit gaat in China het nieuwe vlaggenschip worden.

Over de V9

De Honor V9 heeft een schermgrootte van 5.7 inch met een QHD resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De Honor V9 heeft een eigen Huawei chipset genaamd de HiSolicon Kirin 960. Deze is ook in de Huawei Mate 9 te vinden. Ook heeft de Honor V9 een enorme hoeveelheid RAM van maar liefst 6GB dit betekent dat je zeker niet te weinig zal hebben in de nabije toekomst.

Het instap model van dit toestel zal een 4GB RAM hebben met 64GB intern geheugen en het iets luxere model zal 6GB aan RAM hebben met 128GB intern geheugen.

 

Camera

Zoals we ondertussen wel weten zijn Huawei en Honor erg fan van camera’s op hun toestellen. Ook bij de Honor V9 hebben ze geen moeite gedaan om dit onder stoelen of banken te stoppen. De Honor V9 zal ook weer 2 camera’s hebben net zoals zijn voorgangers. Hierbij worden alle funcies die wij kennen weer mee genomen en word software matig weer een zwart wif foto over de kleuren foto gelegd zodat het contrast en diepte nog beter aanwezig is. Ook zal de Honor V9 een 3D functie gaan hebben. Deze hebben wij al eerder gezien op de Honor 6+ en belooft weer heel wat te worden!

Vergelijking iPhone 7 VS Honor V9

Beschikbaarheid

Op het moment weten wij nog niet of de Honor V9 ook daadwerkelijk naar Nederland zal komen. Wij houden je op de hoogte! Wat vind jij van dit toestel? Reageer onder dit bericht!

#TeamHonorNL

%d bloggers liken dit: