Honor Vision te zien op 6 september??

HONOR Vision

Op Huawei Developer Conference (HDC) op 10 augustus werd ook een niet telefoon gelanceerd.
Namelijk een televisie!

Niet een normale televisie maar een slimme televisie.
Het eerste toestel dat draai op het nieuwe besturingssysteem “Harmonie OS”

Directeur van Honor, Mr. George Zhao zei het volgende:

HONOR Vision is not just television as we know it. It defines the future of television with HONOR’s ‘Sharp Tech’ innovations. HONOR Vision will play a more critical role in the future of smart family life. It is not only a home entertainment center, but also an information sharing center, a control management center and a multi-device interaction center.

Hierbij een vertaling van de lancering van de HONOR Vision:

HONOR Vision: Veranderd de toekomst van televisies

HONOR Vision zal een meer cruciale rol spelen in de smart home.
De HONOR Vision gaat verder dan een home-entertainmentcentrum en dient ook als centrum voor het delen van informatie, control management en multi-device interactiecentrum.

Home Entertainment Center:

HONOR Vision biedt een buitengewone audio- en video-ervaring, met een bibliotheek met inhoud van Huawei Video en een reeks andere platforms, waardoor een “alles in 1 winkel” voor tv-series, verschillende shows, films, muziek, animatie en meer wordt gecreëerd.

Informatie-uitwisselingscentrum:

Het intelligente scherm van de HONOR Vision is uitgerust met de Family Note-functie, waarmee gebruikers 600M-afbeeldingen kunnen overbrengen tussen hun smartphone en display via Huawei Share in slechts 20 seconden – 100 keer sneller dan via Bluetooth.

Besturings- en beheercentrum:

Huawei en HONOR zetten zich in voor de oprichting van HiLink, een open ecosysteem voor de slimme woning. Het platform en de technologie zullen toegankelijk zijn voor andere smart home-aanbieders in de industrie, zodat gebruikers hun favoriete smart home-producten met elkaar kunnen verbinden.

Multi-Device Interaction Center:

Het intelligente scherm van HONOR Vision maakt gebruik van de HONOR Magic-link-functie, waarmee gebruikers hun smartphone of tablet kunnen gebruiken om naar programma’s te zoeken, instellingen aan te passen en meer. Hiermee kunnen gebruikers tegelijkertijd inhoud die op hun smartphone is getypt, synchroniseren met het HONOR Vision-display.
Met deze functie kunnen gebruikers ook verbinding maken en bestanden projecteren zonder apps op hun smartphone of smart screen te downloaden. Ze kunnen eenvoudig tikken om NFC te activeren en te genieten van een 1080P HDR-contentbeleving. Met een ultra-lage latentie van 100 ms kunnen gebruikers apparaten binnen twee seconden verbinden met HONOR Vision.
Gebruikers kunnen ook naadloos schakelen tussen Miracast-modus en DLNA-modus bij het bekijken van video’s, bladeren door afbeeldingen en gamen.

Wi-Fi-chipset op vlaggenschipniveau:

HONOR Vision is uitgerust met een vlaggenschip Wi-Fi-chipset – de HiSilicon Hi1103. Als ’s werelds eerste chipset die een 160MHz-bandbreedte ondersteunt met een downloadsnelheid tot 1,7 Gbps, is de chipset 1,7 keer sneller dan het industriegemiddelde, waardoor soepeler en stabieler videoweergave mogelijk is, vooral voor 4K HD-video. Het ondersteunt ook 2,4 G / 5 GHz dubbele frequentieoptimalisatie. Terwijl 2,4 GHz wifi zorgt voor een sterker wifi-signaal en een groter bereik, maakt 5 GHz wifi hogere internetsnelheden en minder netwerklatentie mogelijk, wat een geoptimaliseerde verbinding biedt in verschillende omgevingen.

Superieur ontwerp voor een superieur scherm

Beide varianten van HONOR Vision hebben een 55-inch 4K HDR-scherm.
Dankzij het driezijdige randloze Full-View-ontwerp kunnen gebruikers genieten van een scherm / body-verhouding tot 94%. Het slimme scherm heeft een volledig metalen frame van 6,9 mm en een achterkant met ruitpatroon, ter ondersteuning van een intelligent ademend licht en TÜV Rheinland Eye Comfort Mode.
De HONOR Vision-serie omvat de standaardversie van 2 GB + 16 GB en de PRO-versie van 2 GB + 32 GB, geprijsd op respectievelijk RMB3.799 (€490)  en RMB4.799. (€614)

De volgende foto’s komen van The verge

Uitnodiging voor Pers event vlak voor IFA

Wij verwachten op 6 september meer te horen over hoe de lancering van de HONOR Vision in europa gaat gebeuren…
Want we hebben de uitnodiging al binnen om een pers event mee te maken vlak voor de IFA 2019.
Gelukkig kan 1 van ons er aanwezig zijn!!
Dus we kunnen een soort van Live verslag van maken.

%d bloggers liken dit: