Honor xSport Pro

Honor xSport Pro

We zijn ons aan het voorbereiden voor de Honor 9X as donderdag. Maar in China is ondertussen een leuke en interessante headset gelanceerd.

De nieuwe Honor xSport Pro sport Bluetooth-headset maakt gebruik van een metalen geheugenkabel. Het is beter geschikt voor de nek. Bovendien is het omwikkeld met meer huidvriendelijk vloeibaar siliconen. Textielkabel is niet gemakkelijk om te knopen / draaien en kan ook het stethoscoopeffect verminderen.

Afgezien van de Honor xSport Pro sport Bluetooth-headset zelf, zijn er 6 paar oordopjes. Hoewel de fabrikant 3 paar grote, middelgrote en kleine N-vormige oordopjes heeft geplaatst, kunnen we ook 3 paar kleine en middelgrote haaienvin-oordopjes vinden.

De Honor xSport Pro sport Bluetooth-headset ondersteunt een slim magnetisch ontwerp. De verbinding wordt dus automatisch verbroken wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten om stroom te besparen. Tijdens het dragen keert het terug naar de oorspronkelijke afspeelstatus. Deze hoofdtelefoon heeft drie kleuren: zeebrasemas, betoverend rood en nevelpaars.

Qua batterijlevensduur biedt de Honor xSport Pro sport Bluetooth-headset 18 uur continu muziek afspelen. Dit is 60% hoger dan de vorige generatie. Je kunt het dus een week lang gebruiken na één keer opladen.

The Honor xSport Pro sports Bluetooth headset heeft een prijs van 399 yuan (50 euro).
Of de xSport ook in Nederland gaat komen is nog onzeker.

Bron: Gizchina

Een gedachte over “Honor xSport Pro

  • 23 oktober '19 om 06:58
    Permalink

    Misschien ga ik het kopen als het uit is

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: