Honornews Duitsland sluit de poorten

Onze collega’s van Honornews uit Duitsland hebben gisteren via Twitter te kennen gegeven te zullen stoppen met haar website.

Al jaren waren onze Duitse collega’s actief met het bijhouden van de website Honornews.de. In de jaren werden vele berichten gepubliceerd over Honor het dochterbedrijf van Huawei. En vaak kwamen wij ze tegen tijdens de vele presentaties van nieuwe Honor toestellen in europa. Het was dé website van Duitsland waar men terecht kon met vragen betrekking tot Honor toestellen, reviews, live verslagen van presentaties en vragen over toestel updates.

wel stoppen, niet stoppen ……

De mensen achter Honornews.de geven aan te weinig tijd te hebben om berichten op de website te kunnen plaatsen. Volgens het team hebben ze met pijn de beslissing moeten nemen om per direct te gaan stoppen. De heren geven aan dat het bijhouden van twee websites te intens is. Want de mensen achter Honornews.de onderhouden ook de website van Huaweiblog.de  bij, en de tijd die daarmee gepaard gaat is niet meer te combineren met een fulltime baan en een gezinsleven.

Wel zullen zei nog met enige regelmaat artikelen met betrekking tot Honor gaan publiceren, deze zijn dan te lezen op de website van Huaweiblog.de.

Langs deze weg willen wij onze collega’s van Honornews.de bedanken voor de samenwerken en de hulp voor het schrijven van artikelen.

Lees hier het hele bericht op Honornews.de

 

 

%d bloggers liken dit: