Hoogstwaarschijnlijk GEEN Honor 8 op 20 juni

De afgelopen week/weken doet er op het internet een teaser van Honor de ronde voor een internet evenement voor aanstaande maandag 20 juni. De grote websites en media platformen doen hier allemaal hun zegje over wat erop uit komt dat iedereen denkt dat de Honor 8 op deze dag gaat worden gepresenteerd.

honor teaser

Onze vrienden van honornews.de hebben er net als ons de twijfels over. Dit kan je ook vinden in hun artikel wat zij op hun website hebben gepost. Als je dit artikel leest hebben zij eigenlijk wel een hele hoop goede punten waar wij ook dezelfde gedachten over hadden. Hoe gaan zij een top toestel presenteren in 20 minuten terwijl de presentatie van de V8 ruim 2 uur duurde? En waarom doen zij alleen een online event?

 

Nu zul je vast denken maar welk toestel word er dan gepresenteerd die maandag? Samen met onze collega’s bij honornews.de denken wij dat het gaat om Honor 5C, een toestel dat geen vlaggenschip is en dat in 20 minuten best kan worden gepresenteerd, en een toestel was al een tijdje op Chinese markt te verkrijgen is.

 

Wat verwachten jullie? Laat het weten in de reacties!

 

#TeamHonorNL

%d bloggers liken dit: