Huawei AppSearch voor nog meer Huawei Applicaties

Met de komst van onder andere de Honor 9xPro is er toch wel een nieuwe tijdperk voor Huawei aangebroken. De nieuwe smartphones van Honor maken immers gebruik van HMS. dat wil zeggen dat deze toestellen geen gebruik kunnen maken van GMS, of ook wel de diensten van Google die een smartphone nodig heeft om bijvoorbeeld je locatie te bepalen als je Google Maps gebruikt.

Op de nieuwe Huawei/Honor toestellen zal men gebruik moeten maken van AppGallery van Huawei zelf. Deze AppGallery heeft al een grote aantal applicaties en wordt met de week aangevuld. Ondanks dat Huawei haar best doet om de AppGallery snel uit te breiden met meer en bekende applicaties zijn er ook andere manieren om naar meer applicaties te zoeken.

AppSearch

Met AppSearch geïnstalleerd op je smartphone heb je de mogelijkheid om het internet af te speuren naar applicaties die niet in de AppGallery van Huawei te vinden zijn.

Hoe werkt het

AppSearch zoekt in wezen het internet af naar jouw gezochte applicaties. Het installeert zelf geen applicatie op je smartphone, maar stuurt je door naar diegene die je gezochte applicatie beschikbaar heeft. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden waar de door jouw gezochte applicatie  te vinden is.

  • Amazon App Store
  • APKMirror
  • APKMonk
  • APKPure
  • Huawei AppGallery

Heb je eenmaal je gezochte applicatie gevonden kan je deze downloaden of er een APK-bestand ervan downloaden en de applicatie installeren.

Een link naar AppSearch vind je hier of scan de QR code hieronder

De app is nog in test vorm, in Duitsland.
Maar wij kunnen hem ook alvast gebruiken.
Wanneer de app, Europees beschikbaar wordt is nog onbekend.

Bron: https://www.zukunftsversprechen.de/

%d bloggers liken dit: