Kleine update Honor 6 Plus

Zoals het er naar uit ziet is Honor vandaag begonnen met het uitrollen van een kleine update voor de Honor 6 Plus die op Android 6 en EMUI 4.0 draaien.

Zo kreeg ik vanmorgen het bericht op mijn  toestel dat er een update ter grootte van 119 MB klaarstond, deze heeft de naam PE-TL10C432B560 meegekregen. Zoals je aan de grootte van de update kan zien hoef je er niet al te veel van verwachten.

In grote lijnen…

In grote lijnen komt het erop neer dat de update het batterij verbruik zal verbeteren die sinds de overgang van Android 5 naar 6 wel achteruit is gegaan. Verder zal met deze update de browserstabiliteit verbeterd zijn en zullen de systeem prestaties ook soepeler lopen.

Wanneer kan ik de update verwachten ?

Zoals vaak zal de update gelijkelijk worden uitgerold, wat betekent dat het nog even kan duren voordat je deze ontvangt.

Heb je Android 6 EMUI 4.0 handmatig op Honor 6 Plus gezet? Dat is geen probleem en zal je deze update gewoon OTA ontvangen.

Heb jij deze update ook al ontvangen, of hoop je deze binnenkort te krijgen? Laat ons weten in de reacties wat je ervan vind!

#TeamHonorNL

 

 

2 gedachten over “Kleine update Honor 6 Plus

  • 16 juni '16 om 08:19
    Permalink

    Beetje op de taal letten André. Gefarceerd? Grapje zeker? En betekend moet betekent zijn…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: