MagicWatch 2 Limited Edition preview!

HONOR onthulde eind Januari in Londen een reeks opvallende nieuwe limited-edition ontwerpen voor de HONOR MagicWatch 2.
Er was een samenwerkingen met een aantal opkomende sterren in de wereld van kunst en grafisch ontwerp.
Jacky Tsai, George Greaves, Wang DongLing en Giovanni Ozzola mochten hieraan mee werken.

HONOR wearable designers, executives en design partner van Designit, onthulde tijdens een exclusief media-voorbeeld in het centrum van Londen, deelden hun modieuze ontwerpfilosofie en de inspiratie achter het ontwerp van het innovatieve nieuwe uurwerk.

HONOR x Jacky Tsai

Een innovatieve combinatie van pop-art en Chinees vakmanschap met “Floral Horse” en “Shanghai Tang Café”

Jacky Tsai, een van ’s werelds toonaangevende hedendaagse popartiesten, creëerde twee limited edition-ontwerpen voor de HONOR MagicWatch 2.
De Chinese kunstenaar, gevestigd in Londen, staat bekend om zijn levendige stijl en inventieve benadering van ontwerp dat traditionele oosterse artistieke technieken en beelden combineert met westerse pop-art.
Tsai’s diverse werken hebben hem internationale bekendheid opgeleverd. Zijn werk is wereldwijd tentoongesteld op belangrijke tentoonstellingen in Londen, Moskou, Hong Kong, New York en Singapore.
Met twee opvallende limited-edition ontwerpen, respectievelijk “Floral Horse” en “Shanghai Tang Café” genoemd. Combineert Jacky elementen van pop-art met iconische oosterse invloeden. Dit met behulp van spatten van kleur over de wijzerplaten en riemen.

HONOR x George Greaves

Een vleugje exotisch met“The Palm Tree”

Bekend om zijn gedurfde grafische prints en met oog voor de ongewone. Illustrator George Greaves is een meester in dromerige, archetypische beelden.
Geïnspireerd door de natuur, combineert het unisex palmboomontwerp geometrische elementen met een gedempt kleurenpalet. Wat een gevoel van majestueuze landschappen en verre avonturen oproept.
George hield van het idee om een ​​tijdloze scène op een tijdbepalend apparaat te creëren. En “The Palm Tree” belichaamt dit perfect.

HONOR x Wang DongLing

Interpreteren Historische Calligraphy met “Cheng Hao, ‘Autumn Moon’, Entangled Script” 

Wang Dongling wordt algemeen erkend als de grootste levende kalligraaf in China. En staat bekend om zijn grote abstracte werken die hij ‘kalligrafische schilderijen’ noemt.
Dongling brengt poëzie en schilderkunst samen.
Creëert door middel van performances waarin hij de tekst van oude Chinese verzen vertaalt in interpretaties van traditionele karakters.
Zijn werk is tentoongesteld in het Metropolitan Museum, het British Museum en andere beroemde musea wereldwijd.
In zijn limited-edition ontwerp voor de HONOR MagicWatch 2 bevat Wang elementen van zijn kenmerkende experimentele kalligrafische stijl. Met krachtige penseel- en inktstreken met diepe olijfgroene tinten.

HONOR x Giovanni Ozzola

Experimenteer met licht, fotografie en beeldhouwwerk in “One Day”, Old Walls” en “Ficus”

Giovanni, afkomstig uit Florence.
Voornamelijk werkt hij in de fotografie, evenals video- en sculpturale installaties.
Zijn kunstwerken zijn internationaal tentoongesteld in tal van openbare en particuliere instellingen.
De drie ontwerpen van Giovanni voor de HONOR MagicWatch 2 roepen een gevoel van ontdekking op.
“One Day” combineert graffiti met een zonsopgang om zowel de hectische als de rustige, natuurlijke momenten in het leven uit te drukken.

Met ‘Old Walls’ reflecteert Giovanni de dwang van mens om verhalen te vertellen. Met behulp van een artistieke techniek. Genaamd onthechting, waarbij hij delen van oude muurschilderingen bewaart.
Giovanni is geïnteresseerd in het verkennen van hoe mensen verhalen kunnen vertellen, erfenissen en ervaringen kunnen bewaren via sporen op de muren.

“Ficus” is een verkenning van ruimte en licht.
Giovanni vangt de bladeren in verschillende lichtomstandigheden. En voegt diepte en dimensie toe aan het uiteindelijke ontwerp.

Waarschijnlijk zullen deze na MWC te koop zijn!

Bron: club.hiHonor.com

%d bloggers liken dit: