Met PhoneClone gemakkelijk over naar een nieuwe Honor telefoon

Op 27 juni schreef ik nog een stuk over deze software die wij mochten testen: Nieuwe app van Huawei/Honor: PhoneClone
Nu kan ik u melden dat deze software ook voor u beschikbaar is. Deze is terug te vinden in de Google Play en de Apple AppStore U kunt dus ook uw data overzetten van een iPhone naar een Honor/Huawei telefoon. Dit laatste heb ik zelf nog niet kunnen testen.

Als u wilt weten hoe u deze software kunt gebruiken om gemakkelijk uw data over te zetten naar een nieuwe Honor of Huawei telefoon kunt u het beste even het vorige artikel gaan lezen. Daarin heb ik beschreven hoe ik een nieuwe Honor telefoon in gebruik heb genomen en mijn gegevens heb overgezet met deze software.

2 gedachten over “Met PhoneClone gemakkelijk over naar een nieuwe Honor telefoon

  • 18 augustus '16 om 16:46
    Permalink

    Test gedaan met mijn Honor 5x naar mijn Huawei P8 lite …werkt perfect

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: