Nieuw Honor toestel in Las Vegas gepresenteert

Mandalay Bay Oceanside Ballroom C in het teken van Double or Nothing

Dinsdag 3 januari aanstaande om 14:45 zal Honor een nieuw toestel gaan presenteren in Las Vegas tijdens de CES. Deze jaarlijks terugkerend tech event waar je als fabrikant van onder ander smartphones toch wel echt aanwezig moet zijn is “the place to be” waar je het beste een nieuw device kan presenteren.

Honor zal dan een nieuw toestel gaan presenteren. Waar normaal de eer op China of Europa valt is deze keer de keus op Amerika gevallen en waar kan dat beter dan tijdens de CES in Las Vegas. Veel is er deze keer niet bekent over het nieuwe toestel, waar anders nog wel eens een beetje info over het uiterlijk of specs, hier en daar voorbij komt is er nu geen info over dit toestel te vinden. Zelfs op de website van de CES valt niet veel op te maken wat wij kunnen verwachten volgende week.

Een beest vol technologie

Een beest vol technologie is vrij vertaald wat de website van CES over het nieuwe toestel vermeld en daar kunnen wij het mee doen. Wel kunnen wij erop uitmaken dat dit nieuw toestel waarschijnlijk over een dubbele camera zal beschikken. Op de onderstaande afbeelding zijn wij dat dat het over Double or nothing gaat, en dat zal ondanks dat het event in Las Vegas gehouden word niet met het inzetten van geld  tijdens een gokspelletje te maken hebben.

 

double or nothing

 

Maar zolang wij verder nog geen info hebben over dit toestel kunnen wij alleen maar speculeren en zullen moeten wachten tot volgende week.

Verder willen wij jullie op de valreep nog een prettige jaarwisseling toewensen.

#TeamHonorNL

 

 

 

%d bloggers liken dit: