Nieuw Honor toestel?

Er komt binnenkort weer een nieuw Honor toestel op de markt, de Honor 8X?

Honor 8X doosje

Via verschillende kanalen bereikt ons het bericht dat er weer een nieuw Honor toestel aan zit te komen. Bij TENAA is er een toestel aangemeld met de naam Honor ARE-AL00. Het zou mogelijk gaan om de Honor 8X. Het is waarschijnlijk een grotere versie van de Honor 8.

Zoals we al eerder hebben gezien bij Honor, de dochter onderneming van Huawei, komt het bedrijf vaker met een X versie van een eerder uitgebracht toestel. Onlangs hebben we bij Honorfan.nl nog de Honor 7X in handen gehad.

De Honor 8X zal volgens de geruchten een 1,8 GHz Kyrin – Octacoreprocessor krijgen. Het zal 4 GB RAM geheugen hebben en 64 GB intern geheugen  Het interne geheugen zal uitbreidbaar zijn middels een sd-kaart, zoals we gewend zijn bij de toestellen van Honor.

Het scherm zal groot zijn, heel groot. 7.12 inch met een resolutie van 2244 x 1080 met een kleine notch bovenin beeld. In de notch zal zich de 8 megapixel camera bevinden. Achterop komen 2 camera’s. Een met 16 megapixel en een met 2 megapixel camera. De Honor 8X zal mogelijk ook een grote accu inhoud krijgen. De geruchten geven aan dat deze 4900 mAh zal zijn. In vergelijking met de Honor 8 een flinke uitbreiding  De Honor 8 heeft een accu van 3000 mAh en scherm van 5.2 inch!

Het is nog even afwachten, maar een dag voor de start van de IFA geeft Honor zijn eigen event in Berlijn. Hier zal zeer waarschijnlijk de Honor Play gepresenteerd worden voor de Europese markt.  Hopelijk gaan ze op 30 augustus ook dit toestel, de Honor 8X, presenteren. Wij van Honorfan.nl zullen jullie op de hoogte houden, aangezien wij ook aanwezig zijn bij dit event van Honor.

#HonorFanNL #ForTheBrave #ForTheHonorFan

Bron: Diverse online media, waaronder https://www.gizmochina.com

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: