Nieuwe foto’s van de HONOR V40

Bijna is het zover en het eerste toestel van de onafhankelijke Honor wordt gepresenteerd.

De geruchten van de nieuwe HONOR V40 zijn in volle gang en zo hier en daar verschijnen foto’s en meer info over de telefoon naar buiten.

En die willen we jullie natuurlijk niet onthouden

Een echte foto van het toestel:

Zoals je ziet komt het toestel in 3 kleuren.
Zwart, zilver en roze/goud.
Het toestel is ook al te zien in de winkel in China.

….

Bovenstaande foto zal waarschijnlijk een nep foto zijn, want als je deze vergelijkt met de posters in de Chinese winkel komen ze niet overeen

V40 brengt een 6,72 inch OLED-scherm met FHD + 1236 x 2676p resolutie, 80 graden kromming, 1,07 miljard kleuren, MediaTek Dimensity 1000+ processor, 120 Hz schermverversingssnelheid, 300 Hz touch sampling.

Qua afmetingen wordt het geleverd met 163,32 x 74,08 x 7,85 (mm) en een gewicht van ongeveer 184 g. HONOR V40 is vooraf geïnstalleerd met Magic UI 4.0, ondersteunen 2D-gezichtsvergrendeling, vingerafdrukscanner, nanokaartsleuf, 4000 mAh-batterij die 45 W snel draadloos opladen ondersteunt.

Honor v40 uitgerust met een quadcamerasysteem aan de achterkant kan worden geleverd met de Sony IMX766 50-megapixel primaire lens of een 64-megapixel hoofdcamera, 8 MP superbrede camera, 2 MP dieptesensor en 2 MP macro-schietcamera, evenals LED-flitser. Brengt ook een 32 MP camera aan de voorkant.

Wel over het scherm, deze zal heel er mooi zijn.
Met 80 graden curve (net als de Huawei Nova 8)

Het scherm heeft Supergevoelig scherm met 1 miljard kleuren op retina-niveau dat een ongekende kleurervaring biedt tijdens het bekijken van uw favoriete inhoud.
Zie hier een promo filmpje

De launch van de V40 staat gepland op 18 januari.
Dus nog even geduld dan weten we alle specificaties echt.
En hopen dat die ook naar Europa (Nederland) komt!
We hoorde namelijk dat het toestel GMS zal hebben en dat betekend dat alle Google Apps er op draaien!

Bron: HuaweiCentral, Twitter en UK community

%d bloggers liken dit: