Ook RUGZ.NL verkoopt Honor toestellen

Steeds vaker kopen we onze producten via het internet. Door de vele voordelen, zoals vandaag een product bestellen en morgen al ontvangen. En lekker thuis op de bank een product bekijken en dus niet door weer en wind naar een winkel te hoeven gaan doen we steeds vaker.

 

RUGZ

RUGZ.NL

Naast de vele grote webwinkels die toestellen van het merk Honor verkopen hebben wij van Honorfan.nl nu ook een kleinere webwinkel gevonden waar onder meer Honor smartphone’s en accessoires verkrijgbaar zijn.

RUGZ.NL is een nieuw, jonge webwinkel met een frisse en een ander uitstraling dan die we van andere webwinkels gewend zijn.
De oprichters schrijven op hun website: na jarenlange ervaring in de technologie branche, onze passie voor Fashion en Lifestyle hebben we de krachten gebundeld om jou een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te doen.
Ze zoeken samenwerkingsverbanden met sterke, nieuwe en unieke merken/namen in de Tech, Lifestyle en Fashion om zoveel mogelijk vette creaties te brengen.

Tja dan kan RUGZ.NL niet onder het merk Honor uit!
Dus je kan daar ook de meest populaire Honor toestellen aanschaffen.
Wij gaan RUGZ.NL in de gaten houden want ze hebben exclusieve aanbiedingen, kortings en winacties beloofd met scherpe prijzen van hun producten.
Dat zien wij graag natuurlijk!
Als er acties komen zullen wij jullie op de hoogte houden.

De eerste actie loopt al, de nieuwsbrief, meld je aan voor hun nieuwsbrief en je ontvangt dan 5% korting op de aankoop. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.
Verder zijn de verzenkosten gratis!

#ForTheBrave #ForTheHonorFan

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: