Opvouwbare HONOR komt eraan!

Een leaker heeft een bericht geplaatst wbt de nieuwe HONOR telefoons.

Veel weten we al wel een beetje en hebben we al eerder gepost. Maar er is toch wat nieuws te melden.

Volgens de Weibo-leaker , is Honor van plan binnenkort nieuwe middenklasse- en instaptelefoons uit te brengen. We weten niet welke modellen er op de planning staan, maar we verwachten dat de Honor 11, Honor11x en hun varianten dit jaar zullen verschijnen. We gaan er ook van uit dat de instaptelefoon een opvolger kan zijn van de Honor 9A die zou moeten lanceren als de Honor 10A.

HONOR productopstelling 2021

De leaker onthulde ook dat het volgende vlaggenschip van de fabrikant, de Honor 40, zal worden geleverd met een nieuwe processor en in mei of juni zal worden aangekondigd. Hij voegt eraan toe dat een van de belangrijkste verkoopargumenten van de Honor 40 de cameraprestaties zullen zijn.

Opvouwbare HONOR

Als laatste bevestigt de bron dat de opvouwbare Honor Magic-telefoon (later) komt samen met een vlaggenschip-tablet. We hebben berichten vernomen dat de Magic-serie dit jaar terugkomt en dat het nieuwe model een opvouwbare telefoon zal zijn. Dit is een groot probleem, want Honor moet nog een opvouwbare telefoon lanceren, terwijl het voormalige moederbedrijf, Huawei, er drie heeft aangekondigd. De Honor-tablet zou de opvolger moeten zijn van de Honor V6 van vorig jaar.

Honor heeft zeker veel interessante apparaten gepland voor dit jaar en we kijken uit naar hun lancering, vooral de eerste opvouwbare telefoon.

En natuurlijk is de vraag welke toestellen naar europa zullen komen.

Bron: chizmochina

%d bloggers liken dit: