Oudere Honor toestellen ontvangen ook GPU Turbo

Nog niet zo heel lang geleden lanceerde Honor haar nieuwste technologie gemaand GPU TURBO in China. Deze technologie verbeterd onder andere de camera prestaties van de smartphone drastisch. En het schijnt dat deze GPU Turbo update inmiddels wordt uitgerold in China.

De Honor Play welke ook al in China verkrijgbaar is heeft deze technologie al vooraf geïnstalleerd. Ook is er al een beta-update voor de Honor 10 beschikbaar.

Lijst met Honor toestellen

Nu kunnen we lezen op de website van GizmoChina dat het bedrijf een lijst heeft vrij-gegeven met toestellen welke de GPU update zullen ontvangen de komende tijd. Een aantal toestellen welke al op de lijst staan was ons al bekend, maar nu zien we ook “oudere” Honor toestellen in het lijstje voorkomen welke de update met de nieuwe GPU technologie krijgen.

Zoals gezegd bevat deze lijst nieuwe als oudere Honor toestellen en gaan we terug naar de Honor 6x uit 2016. Het schijnt dat dit toestel deze nieuwe software nog prima aankan.

Verder zien we op de lijst de Honor 9i, Honor 9 Youth Edition, Honor 7X, Honor 8 Youth Edition staan. De update voor de Honor 9i, Honor 7X en de Honor 9 Youth Edition zal naar verwachting starten vanaf 31 juli. De resterende Honor toestellen zullen later volgen, maar het bedrijf heeft geen specifieke datum vermeld.

Honor heeft al eerder aangekondigd dat de Honor Honor 9 Lite en de Honor V10 de update in september zullen bereiken en de Honor 8 Pro en bezitters van de Honor 9 in november aan de beurt zijn.

DE GPU Turbo technologie die moederbedrijf Huawei zelf heeft ontwikkeld is gebaseerd op hardware en software optimalisatie waarmee de grafische prestaties van de telefoon met wel 60% kunnen worden verbeterd. Dat terwijl de batterij verbruik met 30% kan worden verminderd. Hierdoor kunnen zware smartphone games met een hogere fps draaien en komt het HDR beeldkwaliteit bij het spelen van games beter tot zijn recht.

bron: GizmoChina

%d bloggers liken dit: