Over ons: De mensen áchter honorfan.nl

Inderdaad, normaal gesproken hebben we op de donderdag een throwback voor je klaarstaan. Helaas deze week even niet, maar we hebben wel het leuke onderstaande artikel voor je. Als alles goed gaat kun je volgende week wel weer een throwback lezen en mijn vraag aan jou is, waar moet deze over gaan?  Laat het me even weten via wesseljacob(at)outlook.com en misschien lees je volgende week wel álles over jouw suggestie. Goed, over tot de orde van de dag:

honorfan.nl: je kent de website, maar wie zitten er eigenlijk achter? Dat kunnen we je heel snel vertellen. Wij zijn tien Nederlandse mannen met een liefde voor smartphones en tech (en heel veel meer natuurlijk) en komen samen rondom het merk Honor. Eigenlijk gaat het natuurlijk niet om ons, maar het leek ons toch wel eens leuk om jullie een kijkje te geven áchter de schermen. Hieronder staan dan ook de linkjes naar de profielen van díegene die wekelijks voor jou nieuwe artikelen schrijven.

Daar gaan we:

Thom;
André;
Wessel;
Erik;
Kees;
Patrick;
Booy;
Dane; 

Natuurlijk zijn wij dit niet allemaal: We hebben ook nog andere ambassadeur’s die zich met andere werkzaamheden bezighouden of nog geen ingevuld profiel hebben. Mochten zij ook hier voor jou gaan schrijven, dan updaten we deze post.
Overigens zijn wij ook wel eens samen, ergens in een gezellig café of op locatie bij Honor en die avonturen kun je volgen via sociale media, @Honornlamb op bijvoorbeeld Twitter.

Op of aanmerkingen voor ons? Laat ze achter in de reacties!
Namens ons allen, veel plezier op de website!

Wessel #TeamHonorNL

3 gedachten over “Over ons: De mensen áchter honorfan.nl

  • 08 mei '16 om 10:58
   Permalink

   Beste Claudia,

   Ik gebruik de Honor 4X en OnePlus One.

   Groet,
   Patrick

  • 09 mei '16 om 21:10
   Permalink

   Hey Claudia,
   Ik gebruik op het moment de Honor 6+ en de Honor 7.
   Gr. Thom

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: