Reis verslag van de Honor 8 presentatie in Parijs

Op woensdag 24 Augustus was het zover, de dag waar velen naar uit keken.

De dag waarop wij kennis zouden maken met de Honor 8 die in Parijs gepresenteerd zou worden.

En wij, Ambassadeurs van Honor Nederland mochten daarbij aanwezig zijn.

Al weken geleden kregen wij de uitnodiging van Honor Nederland waar zij ons vroegen om bij dit evenement aanwezig te zijn.

Woensdag 24 augustus was het zover. Wij moesten ons met nog 7  journalisten van tech-websites  op station Amsterdam centraal melden waar de tickets aan ons werden overhandigd.

We zouden met de Thalys van Amsterdam naar Parijs reizen, wat drie en een half uur duurde.

Onderweg werd er nog een tussenstop in Rotterdam en Brussel gemaakt, waar nog 4 tech journalisten op stapten die door Honor Nederland waren uitgenodigd.

Rond 13:00 kwamen wij aan op station Paris Nord, waar wij met bussen naar het hotel werden gebracht.

 

 

Na te hebben ingecheckt in het hotel, met uitzicht op de Eiffeltoren, hadden wij nog een paar uur de tijd om Parijs te ontdekken, om bijvoorbeeld de Eiffeltoren te bezichtigen.

Om 16:30 moesten wij ons in de lobby van het hotel verzamelen, waar wij met bussen naar de locatie gebracht werden. 

 

 

De locatie die door Honor was uitgekozen, was wederom alles behalve een standaard locatie. Het was een groot zwembad waarvan ze in het binnenbad een vloer over het water hadden gemaakt waar de presentatie gehouden zou worden.

Gelukkig ging het aanmelden lekker snel, doordat we eerder een QR-code per mail hadden ontvangen, die bij de ingang werd gestand, zodat we snel naar binnen konden en niet lang buiten in de zon hoefden te staan.

Na een paar drankjes te hebben ontvangen konden alle 600 gasten een plaats opzoeken in de zaal die lekker koel was door het water onder ons.

Uiteraard was het weer dringen geblazen, omdat iedereen vooraan wilde zitten om niks van de presentatie te missen.

En ook wij hoorden daarbij en hadden een plaats vooraan, dicht bij het podium.

Na een video te hebben bekeken op een groot scherm waar het merk Honor voor staat en een optreden van dansers betrad George Zhou president van Honor onder een luid applaus het podium.

 

 

Hij vertelde ons hoeveel Honor toestellen er verkocht zijn en dat de Europese markt nog steeds groeit.

Als hij daarmee klaar is kondigt hij Eva Wimmers (Hoofd Honor Europa) aan. Nadat zij zich heeft voorgesteld, presenteert zij de Honor 8 die langzaam vanuit een zuil omhoog kwam.

 

 

Na het gebruikelijke praatje waarbij alle specs één voor één werden getoond,  werd de presentatie met een optreden van Loanne Emerald, een bekende Française zangeres, afgesloten en werden de gasten gevraagd om naar een ruimte te gaan waar meerdere tafels stonden met daarop de Honor 8 toestellen die de gasten onder handen konden nemen.

 

 

En daarbij hoort uiteraard een hapje en een drankje bij, die bij vele bars verkrijgbaar waren.

Ook waren er meerdere plaatsen ingericht waar men kon chillen en bij konden kletsen met andere mensen die elkaar vaak alleen online kennen en nu elkaar in het echt ontmoeten.

Tijdens de presentatie werd er een groot gedeelte van het buiten zwembad gevuld met ping-pong ballen waarvan wij ons afvroegen waarvoor dit diende.

 

 

Niet lang hoefden wij op een antwoord te wachten. Want zodra het donker begon te worden begon er een lasershow, die op het met ping-pong ballen gevuld zwembad, een cool effect gaf. Uiteraard werd de de avond ondersteund door lekkere beats die door een dj verzorgd werd.

Rond 22:30 vertrokken de eerste bussen die de gasten terug naar het hotel brachten.

De volgende dag moesten we ons na een lekker Frans ontbijt, weer om 8:15 in de lobby verzamelen vanwaar bussen ons naar het station Paris Nord brachten. Na een bakkie koffie te hebben gedronken met zijn allen, vertrok niet lang daarna de trein om ons weer naar Amsterdam centraal te brengen. Waar wij afscheid van elkaar namen om naar huis te gaan.

Ons live-blog terug kijken kan hier, en de live-stream is hier te bekijken.

Ook is de Honor 8 al te bestellen op Vmall de webshop van Honor waar je tijdelijk een cadeau ter waarde van 99,- euro ontvangt als de Honor 8 besteld. (zolang de voorraad strekt).

Belangstelling of nieuwsgierig naar de Honor 8? Neem eens een kijkje via onderstaand link Vmall .

 

 

 

#TeamHonorNL

%d bloggers liken dit: