REVIEW: Honor Hybrid Earphones AM175

Al weer enkele maanden geleden presenteerde Honor in München op een event (waarvan we misschien binnenkort op een donderdag wel één en ander terug gaan zien) de nieuwe Honor 5X, opvolger van de succesvolle 4X én een paar nieuwe oortjes. Ondertussen zijn deze headphones, die helaas nog niet in de store te verkrijgen zijn, ook bij ons aangekomen en na ze eens stevig aan de tand gevoeld te hebben kwamen we tot de volgende conclusies betreffende de: Honor Hybrid Earphones AM175

20160419_131738
Laten we beginnen bij het begin: De doos: de oortjes worden ook dit maal, zoals we ondertussen gewend zijn van Honor, geleverd in een fraai-blauwe box. Deze is deels van papier en deels van foam gemaakt en voelt zacht/fijn aan. Bij het openen zien we direct de headphones + 3 verschillende ‘kapjes’ (voor over de speakertjes) in het doosje liggen en dit is dan ook allemaal gewoon helemaal prima.

We moeten niet vergeten dat de oortjes waarschijnlijk rond de 25 Euro,- gaan kosten en in dat geval voldoet de geluidskwaliteit prima.

Nadat we enkele uren naar de oortjes geluisterd hebben zijn er wat ons betreft enkele positieve, maar ook negatieve punten te bespeuren. Positief is dat de oortjes een fijne pasvorm hebben. Ze gaan geen pijn doen in de oren en steken ook niet enorm (naar buiten toe) uit. Daarnaast vinden we het ontwerp, mat-zwart plastic met enkele zilveren highlights, erg mooi. Misschien wel mooier dan de voorgaande oortjes in de Honor-serie

20160419_132214
Iets minder fantastisch vonden we de geluidskwaliteit. Lage tonen worden heel goed en mooi weergeven, maar mijns inziens klonken hoge tonen ietwat goedkoop/schel en alsof ze ‘van ver moesten komen’. Toch moeten we niet vergeten dat de oortjes waarschijnlijk rond de 25 Euro,- gaan kosten en in dat geval voldoet de geluidskwaliteit zeker.

20160419_132124
Het is te hopen dat deze nieuwe headphones ook snel in Nederland op de markt gaan komen en in dat geval lees je dat natuurlijk ook hier weer als eerste. Tot die tijd is het zeker geen straf om met de ‘oude’ oortjes van Honor door het leven te gaan. Sterker nog, misschien is het ontwerp dan wel iets minder mooi, de geluidskwaliteit is er zeker niet minder om.

20160419_131651
Welke oortjes gebruik jij en heb je interesse in deze nieuwe, zwarte, exemplaren van Honor? Laat het ons weten in de reacties, we zijn benieuwd! Daarnaast kun je de vorige generatie oortjes van Honor kopen in de Vmall. Zie daarvoor de onderstaande link: (link niet meer beschikbaar)
Dat was ‘m weer, tot snel in een volgende review!

 

%d bloggers liken dit: