Speculeren en wachten…

De laatste tijd horen we regelmatig nieuws komen uit China over Honor. Dat maakt ons als Honor liefhebbers erg zenuwachtig. Onderling zijn we regelmatig aan het speculeren welke nieuwe Honor er in Nederland op de markt zal verschijnen. We gingen zelfs zo ver dat we onze eigen Honor gingen ontwerpen. Hierbij gaven we allemaal aan welke specificaties we graag zouden willen zien. Iedereen had wel een bepaalde mening. De ene wilde NFC zien, een ander wilde weer een super goede camera. Het werd een fantastisch Honor toestel, althans vanuit ons oogpunt.

IMG_20160122_204250

Ook zien we dat Honor zelf ook wat meer terrein is gaan verkennen. Niet alleen Europa kon kennismaken met Honor, maar ook Amerika en Canada zagen het merk Honor. Heel leuk voor Amerika en Canada natuurlijk, maar het blijft spannend voor ons in Nederland en Belgie.

Welk nieuw toestel gaat er eindelijk komen? Zal het de Honor V8 gaan worden? Het super toestel wat net gelanceerd is in China? Of krijgen we in Nederland en Belgie onze eigen variant? Een Honor 8, als opvolger van de Honor 7. En misschien dan een uitgebreider toestel met de Honor 8+. Zoals vorig jaar gebeurde met de Honor 6 en Honor 6+.

gouden Honor 7 remium
gouden Honor 7 premium

Of zal het dan de Honor 8 premium worden, zoals bij de uitgebreidere versie van de Honor 7?

Bij ons blijft het continu in ons hoofd spoken. Wanneer gaan we een nieuw toestel zien in Nederland en Belgie. En gaat het wederom voldoen aan onze wensen? Als het ongeveer hetzelfde toestel gaat worden als de Honor V8, dan zijn we erg tevreden.

En voor nu… wachten… speculeren… wachten…

wachten

%d bloggers liken dit: