The day before!

Op 31 augustus start de IFA in Berlijn. De IFA Berlin of Internationale Funkaustellung Berlin is een van de oudste industriele tentoonstellingen en consumenten electronicabeurs. Deze wordt jaarlijks gehouden in Berlijn Duitsland.

Maar een dag eerder is Honor al present met hun eigen event in Berlijn. Hierin zie je weer de eigenwijsheid van de dochter onderneming van Huawei. Een dag voordat het spektakel losbarst bij de IFA in Berlijn zal Honor op haar eigen event mogelijk meerdere toestellen gaan presenteren.

Fiets event

Honor Play

Wij van HonorFanNL gaan er nog steeds vanuit dat de Honor Play gepresenteerd zal gaan worden voor de Europese markt. Waar vele tech websites een poosje terug vermelden dat de Honor Note 10 gepresenteerd zal gaan worden, bleven wij zeggen dat het de Honor Play zal gaan worden. De uitnodiging die wij hadden ontvangen voor het event bevatte namelijk de tekst #CrazyFast #CrazySmart. De tekst die Honor gebruikt voor hun gamephone, de Honor Play.

De laatste dagen zijn er nieuwe geruchten bijgekomen over een ander toestel wat Honor zal gaan uitbrengen. De Honor 8X. Het is ons nog niet duidelijk of dit toestel ook daadwerkelijk nu al gepresenteerd zal worden in Berlijn of dat ze dit toestel later zullen gaan presenteren. In navolging van de Honor 7X zou het kunnen dat dit toestel ook nu al gepresenteerd zal worden, aangezien de Honor 7X ook al bijna een jaar oud is.

Of zal toch de Honor Note 10 gepresenteerd worden voor de Europese markt. De verwachting is niet dat de Honor Note 10 en de Honor 8X gepresenteerd worden, aangezien het beide grote toestellen zijn, met natuurlijk wel ieder zijn eigen mogelijkheden.

En zou er misschien ook nog een leuke gadget gepresenteerd worden zoals een opvolger van de Honor band 3.

Fiets brave

Het blijft op dit moment allemaal erg speculeren. Wij zullen jullie op de hoogte houden op 30 augustus en de dagen erna. André, van HonorFanNL, zal namelijk aanwezig zijn op het event van Honor. Hij zal op zijn Honor fiets zo snel mogelijk het nieuws komen brengen op honorfan.nl

Fiets 2

#Honor #ForTheBrave #HonorFanNL #ForTheHonorFan

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: