Throwback thursday: Honor-Harbour-Run ’15

Vanaf begin April: elke week een ‘Throwback Thursday’ naar een lauch/event/feestje van HonorNL met ons, als ambassadeurs, erbij. Dit is deel 4 in de serie:  ‘Throwback Honor’ waarin je elke week de leukste momenten van ons met het merk Honor ziet ! (En mocht je suggesties hebben voor een bepaalde launch/event waar jij ook bij was en foto’s van hebt, laat me dat dan even weten via wesseljacob(at)outlook.com )

dav

Precies één half jaar geleden is het, dat aan de kades van de Rotterdamse Waalhaven 1000’den (keer 4, om precies te zijn) mensen zich verzamelden voor de zogenaamde ‘Harbour-obstacle-run’. Wij, van Honor waren erbij, want we hebben niet alleen onze eigen feestjes maar zijn ook op die van anderen te vinden! Tevens was er een ‘officiële delegatie’ van het merk aanwezig vanwege het feit dat Honor een van de hoofdsponsors was.

De Harbour Run voert deze zondag dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 11 oktober speciaal voor de Harbour Run lopers opengesteld. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal maar liefst 25 obstakels te bedwingen. Wij van Honor hadden hierbij onze eigen obstakels én we waren aan de start en finish aanwezig met goodies, T-shirts en de nieuwste smartphones.

sdr

“We zijn erg blij dat we kunnen samenwerken met de Harbour Run. Wij willen met ons merk de jongere, stoere generatie aanspreken die zijn hand niet om zou draaien voor dit parcours. Het parcours vereist kracht, snelheid en een goede accu; precies wat wij ook van onze smartphones eisen. Met deze samenwerking hopen wij deze doelgroep aan te spreken”, aldus Dimitry Vleugel, Marketing Manager van Honor in Nederland.

Aanwezig zijn bij een volgende launch/feestje? Of een gelegenheid als deze? Schrijf je even in op Hihonor.nl via ‘Clubmember’. En je blijft sowieso per mail op de hoogte. 

Zoals aan alles kwam ook aan deze prachtige, zonnige en sportieve dag een einde, maar we hielden er in dit geval wel een fit + voldaan gevoel én een mooie aftermovie (+ extra fotoverslag) aan over. Bewijzen van onze sportiviteit kun je overigens hieronder terugzien! Tot volgende week, bij een nieuwe ‘Throwback Honor’ !

%d bloggers liken dit: