Ondanks de rust toch een update.

Op dit moment is het erg rustig qua Honor nieuws. Als je zal gaan Googlen, dan kom je natuurlijk altijd wel wat anders te weten. Helaas is de betrouwbaarheid daarvan ook niet altijd te achterhalen.

Over een week ongeveer dan start de MWC (Mobile World Congres) en daar zal straks de aandacht wel naar toe gaan. Dit vind plaats van 25 februari tot en met 28 februari 2019 in Barcelona. Honor zal ook op dit event zijn. Helaas hebben wij niet de financiële middelen om hierbij aanwezig te zijn. Maar mochten wij iets nieuws horen van onze contacten, dan schrijven we hier natuurlijk over op HonorFanNL.

Valt er dan helemaal niets te melden? Tuurlijk wel. Afgelopen week zijn er twee updates binnen gekomen voor de Honor 10 Lite.

Update 10 Lite Honor

De eerste update was vooral voor de optimalisatie van bepaalde app’s.  Hierdoor kunnen er nu ook app’s gedownload worden voor de zogenaamde benchmark tests. Hierna volgde nog een update.

Update Honor 10 Lite

Dit was de bijwerking van de Android-beveiligingspatch naar januari 2019. Hiermee is Honor sneller met de update van de beveiligingspatch, dan de OnePlus 5T die ik normaliter gebruik.

Update 10 Lite update 10 Lite beveiliging

%d bloggers liken dit: