Toch geen Honor 8 op 20 juni?

Langzaam maar zeker komt de geruchtenstroom op gang, want herhaaldelijk hebben wij hier op honorfan.nl vermeld dat er op 20 juni aanstaande iets gaat gebeuren.

En ook wij dachten dat de Honor 8 op deze dag aan ons voorgesteld zou worden, maar steeds meer gaat het er op lijken dat Honor iets anders op deze maandag voor ons in petto heeft.

Nu we er vrij zeker van zijn dat op 20 juni aanstaande de Honor 5c zal worden gepresenteerd en dit evenement via facebook te volgen is aldus een tweet van Honor_uk.

Ook wij zullen dit evenement zeker gaan volgen en zullen hiervan verslag gaan doen via onze media kanalen.

IMG_20160616_092453

Wil je zelf ook meekijken? Dat kan uiteraard, want wij zullen een link plaatsen op ons Twitter kanaal zodat je niks hoeft te missen.

Maar dat houd in dat we lekker verder kunnen speculeren omtrent de release over de Honor 8! want dat deze eraan komt is zeker.

En als we de lijn van datums mogen volgen! zal ons niet vreemd zijn dat de Honor 8 op 8 Juli zal verschijnen want immers de Honor 7 werd op 7 Juli verleden jaar gepresenteerd.

Honor 8 VR…….

Op 25 juni zal Honor ook een VR bril gaan presenteren in China maar hier later meer over. Wel is leuk om te weten dat de Honor 8 ook geschikt is voor deze VR bril.

Daardoor is het weer vrijwel zeker dat er twee variante van de Honor 8 zullen verschijnen waarvan er één een 2k model is.

Maar ook later hier meer over zodra we over meer info beschikken.

 

IMG_20160616_094903

 

Al met al kunnen we de komende tijd mooie producten van Honor verwachten en houden jullie uiteraard hiervan op de hoogte!

#TeamHonorNL

bron: honor_blog

 

%d bloggers liken dit: