Toekomst van Honor

Honor werd onlangs onafhankelijk nadat het merk door het voormalige moederbedrijf Huawei was verkocht aan Zhixin New Information Technology Co. Ltd. Nu Honor zijn zevende verjaardag viert, zijn de toekomstplannen van het bedrijf onthuld.

Brief op Weibo

Zhao Ming, Chief Executive Officer van het nieuw gevormde merk Honor, bevestigde onlangs in een brief op Weibo dat Honor binnenkort zijn eerste product zal lanceren nadat het onafhankelijk is geworden. We verwachten dat dit volgende maand zal gebeuren, maar er is geen officiële bevestiging van Honor.

 

Zhao Ming hield echter een kleine bijeenkomst met enkele Honor-fans, waar hij het plan van Honor voor de toekomst onthulde.

Hij heeft bevestigd dat het merk van plan is een super-vlaggenschip-smartphone te hebben. Hieruit lijkt het erop dat het bedrijf zich voorbereidt om een ​​apparaat met de beste specificaties te lanceren.

Verder voegde hij eraan toe dat de Honor-smartphones uit de Mate-serie en P-serie ook zouden kunnen worden gelanceerd, wat de technologische vooruitgang van de Honor zal demonstreren, vergelijkbaar met hoe Huawei zijn geavanceerde technologieën demonstreert met telefoons uit de Mate- en P-serie.

Toekomst

Hij voegde eraan toe dat er altijd een concurrentie is geweest tussen Huawei en Honor met betrekking tot het maken van betere producten en het voldoen aan de vraag van de klanten. Maar dat lijkt verleden tijd, want de dagen van vriendschappelijke competitie zijn voorbij.

Het bedrijf streeft er nu naar om de toonaangevende smartphoneleverancier te worden in thuisland China, dat momenteel wordt gedomineerd door Huawei.

Volgens de rapporten heeft Zhao Ming zich als doel gesteld om in 2021 100 miljoen eenheden te verzenden en het zal interessant zijn om te zien hoe Honor dat doel weet te bereiken.

Om dit doel te bereiken, is Honor al begonnen met het opzetten van zijn toeleveringsketen door leveranciers aan boord te krijgen. Het bedrijf breidt ook zijn offline aanwezigheid uit door nieuwe winkels te openen in verschillende steden.

 

Bron: chizmochina

%d bloggers liken dit: