Uitrol van Beta MagicUI 3.0 via Hicare app

Uitrol van Beta Android 10

HONOR is begonnen met het uitrollen van de Beta versie van MagicUI 3.0 en EMUI 10.
Dit is van toepassing voor de Honor view 20, Honor 20 en HONOR 20 pro.
Wij hadden al de update gekregen voor de Honor 20 Pro (zie hier) en gisteravond voor de View 20.

We hebben deze onder andere verkregen via de Hicare app die standaard op je telefoon is geïnstalleerd.

Hier een filmpje met uitleg van de update via de Hicare app:

 

Met de nieuwste bètaversie van Magic UI – Magic UI 3.0 – levert HONOR een gloednieuwe UI die gebruikers een breed scala aan nieuwe functies biedt en het ‘lagging’ probleem oplost. De update garandeert gebruikers daarmee een verbeterde, naadloze ervaring. De bètaversie Magic UI 3.0 is vanaf nu beschikbaar voor bètatests voor apparaten als HONOR 20 PRO, HONOR 20 en HONOR View 20. HONOR verwacht de officiële update begin 2020 te lanceren.

Gebruiksvriendelijk design

Het revolutionaire UX design van de bètaversie van Magic UI 3.0 biedt een gemakkelijke, efficiënte en algemene gebruikerservaring. De nieuwe lay-out is geïnspireerd op vier belangrijke ontwerpprincipes van magazines, zoals een groter titelgebied, witte tussenruimtes, een rastersysteem en highlight elementen. Deze tijdschrift-achtige opzet zorgt voor een aantrekkelijke leeservaring. Daarnaast biedt de Magic UI 3.0 een nieuw en eenvoudig drop-down menu, waardoor gebruikers met een enkele veeg naar beneden alle functies zien die nodig zijn voor dagelijks gebruik.

Dark Mode voor verhoogde consistentie, comfort en leesbaarheid

Op basis van onderzoeken naar lees-efficiëntie en subjectieve leeservaring van gebruikers onder vier verschillende lichtomstandigheden is de Dark Mode ontwikkeld. Deze modus zorgt voor een optimaal contrast tussen tekst op de voorgrond en een donkere achtergrond waardoor consistentie, comfort en leesbaarheid onder zowel donkere als lichte kleurschema’s worden gewaarborgd.

Sense-Activated Animation Effects: integratie van aanraking, zicht en perceptie

Het animatie ontwerp van Magic UI 3.0 activeert zintuigen op basis van de visuele hoek-formule voor menselijke ogen: ‘V = 2arctan’ (s / 2D) en een enorme hoeveelheid experimentele gegevens. Na aanraking van een pictogram of knop, krijgt de gebruiker kalmerende visuele animaties te zien die overeenkomen met psychologische verwachtingen. Bewerkingen worden daarmee vloeiender en natuurlijker en doordat dynamische effecten in overeenstemming zijn met de psychologische verwachtingen van de gebruiker, wordt een naadloze visuele weergave gerealiseerd.

Eenvoudige en professionele video-opnames

Om video-opnames eenvoudiger te maken, heeft Magic UI 3.0 een horizontale waterpas toegevoegd, waarmee gebruikers op een eenvoudige wijze stabiele, professionele video’s kunnen schieten.

Hogere snelheden en een vloeiende ervaring dankzij Deterministic Latency Engine

Deterministic Latency Engine is een nieuwe geavanceerde technologie in Magic UI 3.0 die ervoor zorgt dat taken met hoge prioriteit (zoals aanrakingen of app-handelingen op de voorgrond) de beste bron-toewijzing krijgen, om zo een soepelere en stabielere gebruikerservaring te creëren. Door het QoS-niveau en deadlines van elke systeemtaak te definiëren, wijst het besturingssysteem CPU, GPU, geheugen, baseband, Wi-Fi en andere bronnen toe op basis van prioriteit. Bovendien lost de Deterministic Latency Engine de lag-problemen op, die het gevolg zijn van niet-gereguleerde, concurrerende taken in Android. Hiermee wordt de responslatentie met 25,7% en de latentiefluctuatie met 55,6% verminderd, wat resulteert in een consistente, snelle, dagelijkse game-ervaring.

%d bloggers liken dit: