Update: Honor V8 beschikt over een 360-graden camera….

Morgen is het een beetje D-day voor Honor, want dan zal ze haar nieuwe trots presenteren in China.

Of dit evenement via een live-stream te volgen is, is op moment van schrijven nog niet bekend.

Wat wel bekend is, is dat de Honor V8,  waar we al eerder een bericht over schreven, zeer waarschijnlijk over een 360-graden camera gaat beschikken.

 

 

Dit metalen toestel zal in twee varianten op de markt gaan komen. 1 daarvan zal er beschikken over een 5,7 inch Full-HD/2K display, 4GB RAM-geheugen, 64GB interne opslagruimte en een 3400 mAh accu.

Aan deze specs te zien moet dit wel een (monster) van een toestel worden, want de Honor V8 zal onder andere ook over twee camera’s beschikken. Hiermee zal het mogelijk zijn om 360-graden foto’s te schieten en deze weer als gif bestand te exploiteren.

Honor V8 360-graden foto

Hier boven een voorbeeld (die we op de website van Weibo vonden) van wat er onder andere mogelijk is met de dubbele camera van de Honor V8.

 

Verder zal de Honor V8 over een vingerafdruk scanner beschikken en op Android 6.0, ook wel bekend als Android Marshmallow, draaien met Emui 4.

Mochten wij morgen meer over de Honor V8 horen, dan laten wij dat via onze sociale media kanalen weten.

Dus volg je ons nog niet en wil je op de hoogte worden gehouden van alles op het Honor gebied? Hier alle url’s op een rijtje.

follow us

#TeamHonorNL

 

 

 

%d bloggers liken dit: