Vaarwel EMUI, Welkom Magic UI

Wie een Honor smartphone gebruikt kent het wel. De EMUI interface van Honor die over de standaard Android versie heen wordt gelegd door Honor.

De één loopt er mee weg, terwijl een ander het helemaal niets vind. Maar afgelopen dinsdag werd er in Parijs de Honor View20 aangekondigd, en als we op dit toestel bij de instellingen “over dit toestel” kijken zien we dat bij de UI geen EMUI plus nummer versie vermeld staat, maar MAGIC 2.0.1.

 

Magic UI

EMUI voor Huawei, MAGIC UI voor Honor?

Als de Honor View20 wordt op gestart ziet alles er net zo uit als bij EMUI. Tot nu toe is er bijna of geen veranderingen te zien ten opzichte van EMUI UI.

Op alleen de naam na zijn er dus geen veranderingen te bemerken. Of Honor verder gaat met haar eigen UI en Huawei haar EMUI blijft behouden is de grote vraag. Onze Duitse vrienden van Honornews hebben even verder gekeken en konden niet anders concluderen dat alles op de naam na het zelfde is gebleven.

Ongetwijfeld zal er heus wat gaan veranderen tussen beide gebruikersinterface’s in de toekomst. En of dan alleen nieuw uitgebrachte smartphones van Honor over MAGIC UI gaan beschikken zullen we snel achter komen.

#forthebrave

 

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: