vmall.eu: Ruil je oude telefoon in voor korting.

Op vmall.eu is een nieuwe milieuvriendelijke actie gestart. Je oude telefoon inruilen voor korting op een nieuwe telefoon. Op de speciale website moet je je imei ingeven en een aantal vragen beantwoorden. Daarna wordt er berekend wat jouw telefoon voor waarde vertegenwoordigd. Daarbij opgeteld een bonus van € 20,– en bij bepaalde modellen telefoons nog eens € 20,– extra en als je bij de eerste 2000 inruilers zit een extra bonus van € 20,–.

Hierbij de tekst van vmall.eu:

Wat is Trade-In?

Het inwisselen van je oude smartphone, tablet, draagbare toestel en accessoires is heel eenvoudig! Stuur ze op en wij doen de rest. Eenvoudig, innovatief en milieuvriendelijk!
Meer informatie over deelnemen aan de inwisselactie – en het eenvoudig leveren van een milieuvriendelijke bijdrage – vind je hieronder. Als beloning kom je in aanmerking voor een cashbackaanbieding die je kunt gebruiken voor een nieuwe smartphone op vMall!

de-korting

upgrade-nu

UPGRADE NU – AANBIEDING ALLEEN GELDIG TOT 04-11-2016!

Ruil je oude telefoon in op vMall en je krijgt een exclusieve cash back deal gebaseerd op de marktwaarde van je oude telefoon. Je krijgt ook een €20 vMall korting op je nieuwe telefoon, en een extra €20 bonus wanneer je bepaalde modellen inruilt. **
Tel dat bij elkaar op en je hebt een aantal flinke besparingen

De kleine lettertjes:
**Beperkt tot de eerste 500 inwisselingen (max. 2 toestellen per persoon), Samsung A5 (alle versies), iPhone 5 (alle versies), LG G3 (alle versies) geldig t/m 04-11-2016
*Beperkt tot de eerste 2.000 Trade-Ins (max. 3 toestellen per persoon) geldig tot 04-11-2016

%d bloggers liken dit: