Wat is er nieuw aan Magic UI 3.0 en EMUI 1O

Het is wachten op de bèta update in Nederland.
We verwachten deze vandaag te krijgen op enkele toestellen van ons. We melden het als die bij ons binnen komt, want dan is Honor bezig met het uitrollen daarvan.

Tijdens het wachten, hieronder hoop tekst met wat er zoal nieuw is aan EMUI 10 en MagicUI 3.0

Magic UI 3.0 Upgrade: Capture Wonder van een verbeterde naadloze ervaring

De nieuwste bètaversie van Magic UI 3.0, wordt geleverd met een gloednieuwe UI.
Dit biedt gebruikers een breed scala aan nieuwe functies en lost het probleem van ‘lagging’ op om een ​​naadloze ervaring voor gebruikers te bieden op een zeer geïntegreerde manier .
Het bètaprogramma Magic UI 3.0 is nu beschikbaar in meerdere landen voor apparaten zoals HONOR 20 PRO, HONOR 20 en HONOR View 20
Wil je nog mee doen? check dan dit artikel Doe je mee aan de Beta test voor de MagicUI 3.0

De beste Features van Magic UI 3.0

Volledig nieuw UX design: Simpel maar uitstekend op het eerste gezicht

Het Magic UI 3.0 UX design is een van de meest revolutionaire die HONOR ooit heeft gemaakt.
Het verfijnt elk detail en beoogt een gemakkelijke, efficiënte en algemene gebruikerservaring.

  • Magazine lay-out voor een verbeterde leeservaring

De nieuwe lay-out volgt de vier belangrijke ontwerpprincipes van magazine ontwerp: groter titelgebied, witte tussenruimte, rastersysteem en highlight-elementen.
Dit stelt de inhoud op een meer aantrekkelijker manier samen.
Het nieuwe ontwerp biedt gebruikers een tijdschrift achtige leeservaring en voegt esthetisch genot toe aan het dagelijkse smartphonegebruik.

Het pictogram ‘Instellingen’ is gewijzigd van een kleine rechthoek in een groter, afgerond pictogram dat er modern en eenvoudig uitziet.
De suggesties voor instellingen en kleine lettertypebeschrijvingen worden verwijderd. Om de witruimte te vergroten en tegelijkertijd een hoogwaardige gebruikerservaring te garanderen.

  • Volledig nieuw design voor Drop-Down Menu

Magic UI 3.0 wordt geleverd met een geheel nieuw drop-down menu met een eenvoudig en modern ontwerp. Veeg eenmaal naar beneden en u krijgt de functies die nodig zijn voor uw dagelijks gebruik. Veeg twee keer omlaag en je hebt toegang tot alle functies in het menu.

  • Gebruiksvriendelijk design: Meeslepend display met grote lettertypen

Grote lettertypen kunnen een meer directe en gebruikersvriendelijke ervaring bieden,. Waardoor het aanpassen van camera-instellingen eenvoudiger wordt gemaakt. Wanneer de gebruiker de schuifbalk versleept, worden de wijzigingen in grote lettertypen weergegeven, terwijl andere interface-elementen worden verborgen, waardoor aanpassingen en instellingen gerichter en duidelijker worden.

Dark Mode: Een nieuw digitaal landschap voor verhoogde consistentie, comfort en leesbaarheid

Om het best mogelijke contrast tussen tekst op de voorgrond en de donkere achtergrond te bereiken, heeft Huawei het menselijk gecentreerde ontwerplaboratorium tests uitgevoerd op de leesefficiëntie van gebruikers en de subjectieve leeservaring onder vier algemene dagelijkse lichtomstandigheden. Dit vereist een reeks ingewikkelde, verfijnde aanpassingen aan de pictogrammen voor achtergrond, tekst en systeem.

Magic UI 3.0 heeft gebruik gemaakt van de onderzoeksresultaten en lanceert de dark mode die zorgt voor consistentie, comfort en leesbaarheid onder zowel donkere als lichte kleurenschema’s.

Sense-Activated Animation Effects: integratie van aanraking, zicht en perceptie om een ​​soepele en slimme gebruikerservaring te garanderen.

Animatieontwerp is een multidisciplinair en fascinerend veld waar biologie en esthetiek bij betrokken zijn. Alleen wanneer dynamische effecten in overeenstemming zijn met psychologische verwachtingen, kan een echt naadloze visuele weergave worden gerealiseerd. Anders kunnen animaties gebruikers gedesoriënteerd laten voelen.

Het animatieontwerp van Magic UI 3.0 activeert de zintuigen op basis van de visuele hoekformule voor menselijke ogen. Wanneer gebruikers het scherm aanraken of de pagina’s verschuiven, ontvangen ze direct respons via hun vingers en kalmerende visuele animaties. HONOR heeft bijvoorbeeld het elastische veereffect toegepast op aanraakhandelingen. Wanneer u een pictogram of knop aanraakt, is de feedback van de bewerkingen vloeiender en natuurlijker.

Horizontale video-opnames: Maakt het schieten van video-opnames eenvoudiger en professioneler

Het gebruik van smartphones om video-opnames te maken van de kostbaarste momenten van iemands leven is heel normaal geworden. Om deze ervaring eenvoudiger en professioneler te maken, heeft Magic UI 3.0 een gloednieuw horizontaal waterpas.Waarmee gebruikers video’s op een stabiele, vreedzame en comfortabele manier kunnen opnemen.

Deterministic Latency Engine- Hogere snelheden en vloeiende ervaring

De Deterministic Latency Engine is een nieuwe geavanceerde technologie in Magic UI 3.0. Door het QoS-niveau en de deadline van elke systeemtaak te definiëren. Dit garandeert dat taken met hoge prioriteit (zoals gebruikersaanrakingen of app-handelingen op de voorgrond) de beste brontoewijzing krijgen. Bovendien lost het volledig lag-problemen op die het gevolg zijn van niet-gereguleerde concurrentie om middelen tussen taken in Android. Dit helpt de responslatentie met 25,7% en de latentie fluctuatie met 55,6% te verminderen.
En dat zorgt voor een consistente snelle dagelijkse en game-ervaring.

 

Meld je het ons als je de update gekregen heb?

Telegram

We hebben fan chat groep opgezet in Telegram
Lijkt het je leuk om met mede Honor eigenaren in contact te komen?
Join us https://t.me/honorfanNL

Of alleen het nieuws ontvangen in Telegram?
Wordt dan lid van dit telegram kanaal https://t.me/HonorFanNieuws

Een gedachte over “Wat is er nieuw aan Magic UI 3.0 en EMUI 1O

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: