Wat zien we daar op de Honor V8?


Als Honor fans zitten we regelmatig diverse kanalen op het internet af te struinen voor nieuws over Honor in welke vorm dan ook.

En nu zoeken we vaker over de Honor V8 die afgelopen 10 Mei in China gepresenteerd werd en waarvan we dachten alle specs al ondertussen te hebben gezien.

Maar niets blijkt minder waar, Want nergens kunnen we erop uit maken dat de Honor V8 over een “smartkey” bezit en tot nu toe staat deze op geen enkele afbeelding.

Deze smartkey waar ook de Honor 7 over bezit, heeft een paar handige functies.

Zo kan je deze via de instellingen verschillende functies laten uitvoeren zoals snel een screenshot maken of een applicaties open.

Na een tv Commercial op you-tube over de Honor V8 te hebben gezien viel ons op dat aan de rechterkant van het toestel de gebruikelijke volume up en down knop zit met daaronder de power button en met daaronder nog een button die heel veel op een smartkey lijkt en volgen ons dan ook geen andere functie kan hebben dan een smartkey.

Want de vingerafdruk scanner zien we immers op de achterzijde van het toestel.

Hier boven een screenshot van een Honor V8 met duidelijk een derde button.

Of de Honor V8 met een smartkey alleen in China word uitgebracht en niet in Europa is nog afwachten, Want we hebben nog steeds niet een bevestiging gekregen dat de Honor V8 wel naar Europa komt.

Hier de tv commercial waar we na ongeveer 14 seconden een shot zien va de smartkey,

Weet jij misschien meer over deze smartkey, of heb je een andere mening over de functie van deze derde button? Laat het ons via een reactie hieronder weten.

#TeamHonorNL

 

%d bloggers liken dit: