Welke Honor toestellen zijn geschikt voor Fortnite

De gamers onder ons kennen Fortnite vast wel. Deze game word steeds populairder, en bestaat sinds kort alweer een jaar. Vooral onder de jeugd is deze game een must have en wordt hier in huis op de vaste computer in de vele vrije uurtje gespeeld.

Eerder werd door Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite vermeld dat deze game vanaf 24 juli verkrijgbaar zou zijn in de Playstore. Maar dat blijkt helaas niet helemaal juist en een nieuwe datum is tot op heden nog niet bekend gemaakt.

Tot die tijd zullen we nog even geduld moeten hebben, en kunnen we wel alvast kijken of onze Honor toestel wel geschikt is voor deze game. Hoewel op de website van de ontwikkelaar van Fortnite niet specifiek Honor toestellen worden vermeld die geschikt zijn om Fortnite te spelen kunnen we er vanuit gaan dat de volgende Honor smartphones dit spel zonder problemen aan zou moeten kunnen.

Welke Honor toestellen Fortnite aan kunnen

Volgens ons zouden onder-meer de Honor toestellen die zeer binnenkort de GPU-Turbo waar we eerder over berichten ontvangen deze game kunnen spelen. Ook zien we in een bericht van onze Duitse collega’s van HonorNews een lijst met Honor toestellen welke geschikt zijn, het zou gaan om de Honor 10, Honor View 10, Honor 9, Honor 8 en de  Honor 7X. Waarschijnlijk worden er binnenkort nog meer toestellen aan dit lijstje toegevoegd.

Bron: HonorNews

%d bloggers liken dit: