Welkom EMUI 5.0

Verleden week berichten wij jullie al over het gerucht dat Huawei bezig zou zijn met een betere en frissere versie van haar Emotion UI, ook wel bekent als EMUI.

Nu zijn er een paar afbeeldingen opgedoken via gizmo waarop men kan zien hoe de EMUI 5.0 er ongeveer uit zal gaan zien

Gebruikers van Huawei en Honor toestellen waarop de schil standaard meegeleverd word, zullen beamen dat wij, mensen in Europa er niet mee weglopen, en dat er nog veel verbeterd kan worden.

EMUI-5.0-1

EMUI-5.0-2

 

EMUI-5.0-3

 

Zoals het er nu uit ziet zal met EMUI 5.0 Huawei zich meer gaan richten op “stock Android” uiterlijk, deze ziet er qua uiterlijk frisser uit, en ook zal men via instellingen de EMIU het nodige kunnen veranderen. Maar daar komen wij later op terug.

Volgens de geruchten die er ter ronde gaan heeft Huawei hiervoor speciaal Abigail Brody  aangetrokken als designer om EMUI 5.0 te verbeteren. Abigail Brody heeft ook bij eBay en Apple gewerkt en zou de juiste persoon moeten zijn om deze klus te klaren.

Kom maar op dan.

Ja… dat zou te gek zijn, maar we zullen nog even geduld moeten hebben, en als de geruchten kloppen zullen we tot de herfst moeten wachten voordat EMUI 5.0 ons zal aandoen.

Maar vooralsnog gaat het hier om geruchten en zullen wij moeten afwachten tot Huawei dit bericht oficeel zelf naar buiten zal brengen.

#TeamHonorNL

bron: gizmo

%d bloggers liken dit: