Wordt HONOR en Huawei gesplitst?

Goed idee?

Ming-Chi Kuo, een analist van TF International Securities, heeft gezegd dat het een goede optie zou zijn als Huawei hun dochter onderneming, HONOR verkoopt. Waardoor Honor helemaal onafhankelijk merk zal worden.

Honor wordt onafhankelijk van Huawei, de aankoop van vereiste componenten wordt niet beïnvloed door het Amerikaanse verbod. Dit zal Honor helpen om zijn mobiele verkoop- en supply chain-partnerschappen te laten groeien.

De analist denkt ook dat het onafhankelijk maken van honor zal helpen om de ontwikkeling van de chinese elektronische industie en zal bijdragen in de ontwikkeling van geavanceerde smartphones.

Qua marktomvang draagt ​​Honor een groot aandeel bij in het totale smartphonemarktaandeel van Huawei in China, dat wordt gedomineerd door Honor-smartphones, wat het bedrijf helpt zijn positie op de wereldwijde smartphonemarkt te beheren, zelfs na Amerikaanse sancties.

Ook zal de onafhankelijke factor voor Honor ook zijn ontwikkelingsmogelijkheden in het midden- tot high-end smartphonesegment vergroten met de juiste marketing.

Voordeel is dat honor dus weer google service zou kunnen krijgen. Nadeel is wel dat ze geen support van hun grote moeder Huawei zullen krijgen. We zijn benieuwd of dit gevolg zal krijgen en of Huawei en Honor dit wel willen. Wat vind jij goed idee?

Bron: huaweicentral

%d bloggers liken dit: