Zijn smartwatches echt nuttig tijdens het skiën?

Zijn smartwatches echt nuttig tijdens het skiën?

Ja, smartwatches zijn handig als je aan het skiën bent, want skiën is op elk niveau een opwindende ervaring, maar als je het echt serieus neemt, moet je jezelf zo aerodynamisch mogelijk maken.

Dat betekent dat zelfs een smartphone in uw zak of op uw arm uw prestaties kan beïnvloeden.
Dus als je wilt bijhouden hoe goed je het doet op de piste en je gegevens wilt delen met familie en vrienden, dan heb je een apparaat nodig dat zowel professioneel is – met skimodus en nog lichter en compacter is dan een telefoon.
Honor Watch GS Pro is misschien wel de beste koop.

Het is een horloge op professioneel niveau met de modi Skiën, Snowboarden en Langlaufen.

1. Skiën en snowboarden in skiresorts

Beide modi zijn gemakkelijk toegankelijk op het horloge en bewaken een breed scala aan gedetailleerde gegevens.

Spraakherinneringen

Je wilt niet steeds je skikleding uit moeten doen om op je horloge te kijken als je op de piste bent.
Daarom wordt de GS Pro geleverd met een HD-luidspreker voor spraakherinneringen, een functie die u niet krijgt bij vergelijkbare producten van Garmin of Suunto.

Wanneer het horloge aan het einde van elke afdaling detecteert dat u in een kabelbaan bent gestapt, vertelt het u de huidige tijd, uw fitness- en veiligheidsgegevens, inclusief uw skitijden en eventuele abnormale hartslag- of snelheidswaarschuwingen.
Om veiligheidsredenen worden er tijdens de run geen gesproken herinneringen afgespeeld.
U kunt ook uw gesproken herinneringen aanpassen.

SpO2-sensor binnen handbereik

Skiën is fysiek veeleisend, en die grote hoogten kunnen van invloed zijn op uw ademhalingsgezondheid.
Een snelle manier om te zien hoe uw lichaam ermee omgaat, is door het zuurstofgehalte in uw bloed te meten, en dit is gemakkelijk te doen met de GS Pro.

Tijdige gegevenssynchronisatie

Al uw trainingsgegevens worden gesynchroniseerd met de Health-app van uw telefoon, zodat u uw voortgang kunt meten en de hardloopsessies kunt delen waar u trots op bent.
Uw routes zullen ook in de records verschijnen, met een kleurcode, om skiroutes, kabelritten en andere routes aan te geven.

2. Langlaufen

Langlaufen is een van de oudste wintersporten ter wereld. Het is ontstaan ​​in de Scandinavische landen, waar het nog steeds ongelooflijk populair is.
Het vereist klim-, ski- en glijtechnieken, evenals goede draaivaardigheden.

In de modus Langlaufen kan de HONOR Watch GS Pro uw fitnessgegevens in realtime volgen, gesproken herinneringen afspelen en uw gegevens synchroniseren met de Health-app, net als in de modi skiën en snowboarden.
De gegevens zullen echter variëren, want als je aan het langlaufen bent, skiet je continu en rekent je op je eigen voortbeweging om bergopwaarts te gaan, in plaats van te vertrouwen op kabelritten en de andere vormen van hulp die je in skigebieden zult vinden.

Slim en direct delen

Al uw skigegevens worden opgeslagen en gegroepeerd in de Health-app.
Als u dan uw resultaten heeft, is het tijd om te delen!

Denk je dat smartwatches nuttig zijn voor skiërs?

%d bloggers liken dit: