Zomers weer.

Met dit mooie zomerse weer is het altijd lastig om ook rond te kijken of er nog Honor nieuws is. Nu valt er altijd wel iets te verzinnen en rond te kijken in de digitale wereld, maar ook wij van HonorFan.nl moeten onze dagelijkse vitamine D zien op te vangen. En met dit weer hebben we daar geen jas voor nodig 😉

 

Een ieder van HonorFan.nl doet dat op zijn eigen manier. Voor sommige start de dag met werken. Die moeten eerst zorgen dat alles er weer spik en span uitziet. Die zijn dan druk bezig met het plaatsen van glas in lood, voordat ze weer de zon in kunnen en misschien op zoek gaan naar Honor nieuws.

 

De ander rent meteen naar buiten en kijkt naar de mooie strakke blauwe lucht. Droomt weg bij de blauwe kleur en ziet er een Honor telefoon in, vanwege de kleur blauw. Zo gaat de een naar het zwembad en maakt wat reclame met zijn Honor For the Brave shirt.

Beetje patserig doen bij het zwembad. Honor telefoon in de hand en de foto’s rondsturen naar een ieder die het wil zien. En als dat niet genoeg is wil hij ook nog wel voor de Hortensia’s gaan staan.

Een ander gaat met zijn korte broek in het gras zitten. Staart wat voor zich uit en geniet van de zon, de warmte en het uitzicht.

Heerlijk genieten met dit weer. Kijken hoe anderen op vakantie gaan en met de telefoon wat foto’s maken van opstijgende vliegtuigen. Wegdromen bij het idee dat er in het vliegtuig mensen zitten die honderden euro’s hebben betaald om de zon op te zoeken. En zelf daar voor nop zit in de zon, bij een temperatuur van zo’n 27 graden.

Dus ook de mensen achter HonorFan.nl moeten af en toe gewoon genieten van het weer. Van een mooie zaterdag en laat het alsjeblieft de komende weken (lees maanden) dit mooie weer blijven.

#ForTheBrave

%d bloggers liken dit: